Statusoppdatering #3

15398811_1814781692097718_1291648639_o
Centro Creer

Hei og hopp! Nå har vi startet såvidt opp med arbeidet på Centro Creer. Dette er et senter for barna i sona med funksjonshemninger. Veldig kjekt å få være med godt personale og hyggelige, artige barn! Vi har ikke så lange arbeidsdager enda, slik at vi utenom jobb får bruke tid med og på spansk, hverandre, events, Lily, bibel, sol og videoblogg(Neida,joda,neida). Så takknemlige for dagene våre her!

Topp 3 inntrykk siste måneden:
– Etter en forestilling i Sona, ble vi invitert på besøk til pastoren, noe som gjorde inntrykk på mange da han mekka sammen kveldsmiddag for kanskje hele ukeslønna si. Spesielt å komme inn under taket, liksom litt mer på innsida av livet i Sona enn man gjerne tenker over når man kjører forbi husene trygt og godt inni bilen. Vi setter så pris på slik gavmild og gjestfrihet, og ikke minst opplevelsen i seg selv!
– Guff i magen når man ser fattigdom i sona ( slummen ) på dagtid, og deretter reise hjem til luksusfella på kvelden. Har sagt det før og sier det igjen, Ecuador har mange kontraster.
– Forskjellige events, kjekt å se og lære om arbeidet og samarbeidet misjonsalliansen gjør rundt omkring.

Det er allikevel også så mange andre inntrykk! For en hverdag vi har, og vi gleder oss til å fortsette å jobbe, lære og  erfare!

Vi ler litt av oss selv når det kommer til kulturmøte og misforståelser. Har mange morsomme historier og fortelle når vi kommer hjem! Vi har forresten satt sammen to videoer som går på noe av hverdagen i Guayaquil, og den ene går også litt innom et lite tilbakeblikk på oppholdet i Cuenca.

 

 

Takk for nå, xoxo

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s