Review

Kjære mødre, fedre,  besteforeldre, venner og lærere, her kommer en liten oppdatering.

For øyeblikket har vi det så fint at vi nesten ikke ønsker å reise hjem om en måned. Vi har akkurat blitt ferdig på skolen vi har jobbet på i to måneder som engelsk og gymlærere. Dere spør kanskje hvor mye ansvar vi hadde, var vi assistenter eller var vi lærere, til stede eller ansvarlige? Joda, vi hadde egne timer med eget program som vi fikk velge helt selv. Dette har vært en skikkelig erfaring for oss, og vi er så glade og takknemlige for denne muligheten selv om det også var litt utfordrende og vanskelig til tider.

Nå har skolen gått ut i sommerferie, og vi kommer aldri til å glemme hvor trist det var når noen av elevene innså at vi ikke kommer til å være der når sommerferien deres er over. Vi reiser tross alt bare hjem til rike Norge etter å ha fått delt denne tiden med barna, men disse barna lever i fattige områder og har altfor høye odds for å begynne med heroin og streve videre med sine liv og gjerne gifte seg og få barn rundt 16 og 17 års alderen. Samtidig har de så mye fint å komme med, og vi kan lære så mye av deres utholdenhet, modighet og glede. Så klisje som det er, men man trenger faktisk ikke spesielt mye materialistiske goder for å ha det bra, bare en god viljestyrke, glede, venner og et håp og en tro. Tror jeg.

Skolen avsluttet med karneval, som innebærer vannkrig, vannballonger, skum og farger. Man løper rundt å hiver farger på hverandre, og massevis av vann. Ikke rart at jeg er blitt forkjølt, når man går rundt gjennombløt på karnevalsfeiring på skolen, til karnevalsfeiring på barnemøte og ungdomsmøte dagen etter i en kirke i sona vi henger en del i, som heter Arca de Noe, Noahs ark. Men vi elsker karneval på Ecuadoriansk vis, og satt skikkelig pris på å få være med å feire dette.

img_0847img_5985img_5980

De neste ukene før hjemreise skal vi arrangere ferieskole og være med på fotballprosjekt. Det gleder vi oss til, og hint hint, et av fotballlagene som trener her kommer til Norge på Sør-Cup i sommer!

Slenger med noen diverse bilder, og ønsker alle en fantastisk helg!

img_0820
REGNTID 🙂
img_0710
Ligretto i kirka
img_0745
Søt høne
img_5781
Søtt sone bilde
img_0746
Fantastisk fotballbane som holder unge til sport fremfor dop
img_5763
Søt ventegjeng på helseprosjekt
img_5785
REGNtid

 

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s